Underskriftindsamlingen mod CWWP runder 1.000.

Naboerne til de tre CWWP-byggegrunde i Dragør oplever manglende borgerinddragelse fra Dragør Kommunes side.

Underskriftindsamlingen mod CWWP i Dragør når ny højde.

Tak, til alle jer borgere, der hjælper jeres naboer og natur i Kongelunden.

Vi har nu i fællesskab rundet 1.000 underskrifter – og vi fortsætter.

Politikerne vil i disse dage råbe i munden på hinanden for at tage ejerskab på, hvem der lukker og slukker CWWP-projektet i Dragør – de er allerede i fuld gang.

Virkeligheden er dog en helt anden.

Det er borgerne, der tydeligt bekendtgør: ”Nu er det nok med CWWP”.

Ved CWWP-byggegrund 3 vil det snævre AOV-flertal i Dragør Kommune stadigvæk placere CWWP klos op ad naboer, fredskov, dyreliv og Natura 2000-område. Dette er til trods for massiv borgermodstand.

CWWP-projektet er ikke nedlagt, før borgmester Eik Dahl Bidstrup og Dragør Kommune kommer med en klar udmelding til borgerne.

Borgernes modstandskamp.

Borgerne står sammen på tværs af politisk overbevisning, og borgerne har gennem de seneste 4 måneder minutiøst bevist, at en White Water World Cup Arena ikke hører hjemme i Dragør By.

Vi har med fynd og klem taget kampene på det lokale medie DragørNyheder, og vi takker alle for deltagelsen i debatten – også de skønne CWWP-lobbyister og de uartige trolls.

Til de få, som over en længere periode har tilladt sig at håne og kritisere én borgers velmenende underskriftindsamling – I får hermed en varm krammer herfra, og vi imødeser, at I starter underskriftindsamlingen ’Ja til CWWP på Sydvestpynten’.

Aflevering af underskrifterne.

Underskriftindsamlingen ’Nej til Copenhagen White Water Park på Sydvestpynten’ sendes inklusiv et brev personligt til borgmester Eik Dahl Bidstrup.

Deltag venligst i underskriftindsamlingen, og husk at du skal besvare bekræftelsesmailen efterfølgende, ellers bliver din stemme ikke registreret.

Klik her og deltag i underskriftindsamlingen ‘Nej til CWWP på Sydvestpynten’