Borgmester modtager underskriftindsamling.

Indsamlingen har rundet flere hjørner – nu er vi over 1.000.

I dag er underskriftindsamlingen ’Nej til Copenhagen White Water Park på Sydvestpynten’ sendt personligt til borgmester Eik Dahl Bidstrup inklusiv et brev.

Desuden er brevet og underskriftindsamlingen sendt til orientering til: Alle kommunalbestyrelsens medlemmer, Dragør Kommune og kommunaldirektør Kenneth Kristensen – sidstnævnte har meldt sin fremtidige afsked.

I brevet er der et opklarende spørgsmål til borgmesteren fra borgeren, som oprettede underskriftindsamlingen, der er blevet mødt med stor opbakning:

Underskriftindsamling ’Nej til Copenhagen White Water Park på Sydvestpynten’.

Til borgmester Eik Dahl Bidstrup,

Hermed overdrages underskriftindsamlingen ’Nej til Copenhagen White Water Park på Sydvestpynten’ til dig som Dragørs borgmester.

Området omkring Udlændingestyrelsen grund beliggende på Kalvebodvej 250 i Dragør Kommune besøges af borgere fra Dragør, Tårnby, Kastrup, Sundby og København.

Klik venligst på nedenstående link og modtag underskriftindsamlingen, som har rundet 1000 underskrifter indtil videre:

https://www.skrivunder.net/nej_til_copenhagen_white_water_park_pa_sydvestpynten?uv=11721346&utm_source=fb_share&fbclid=IwAR39UzVt-VDnhEWoIpm1UQz1Rw8cSF6E3BK39GHEob6MnwKKToQxzj96VcM

Dette brev offentliggøres dags dato.

Jeg vil hermed bede om dit personlige svar på følgende spørgsmål:

Vil du lytte til naboer og borgere i Dragør samt andre brugere af området omkring asylgrunden i Kongelunden, og dermed bringe samarbejdet mellem Dragør Kommune og CWWP definitivt til ophør?

Jeg vil ligeledes bede om dit samtykke til at offentliggøre dit personlige svar, straks efter modtagelsen, da dit svar er i offentlighedens interesse.

Jeg imødeser dit svar inden 7 dage.

Venlig hilsen,

Janne Poulsen – Kongelunden – Borger i Dragør Kommune.