C foreslår, at CWWP bortprioriteres.

Forvaltningen i Dragør Kommune bruger forsat kommunale ressourcer på den private aktør CWWP.

Borgmester Eik Dahl Bidstrup (V) har i årene 2016, 2017, 2018 og 2019 ført samarbejde med projektgruppen bag Copenhagen White Water Park.

Borgerne bliver først gjort opmærksom på dette samarbejde i september 2018. Her informeres borgerne om, at Dragør Kommune vil bygge en forlystelsespark blot 5-10 meter fra nærmeste naboer på Kirkevej, Slørvej og Lundestien.

Massiv borgermodstand gjorde, at projektet blev flyttet fra Kirkevej til Kalvebodvej. Borgermodstanden flyttede hurtigt med til Kalvebodvej for at værne om vores naboer og natur i det naturskønne område.

Modstanden mod CWWP er voksende. Alligevel vil borgmesteren og det snævre AOV-flertal opføre forlystelsesparken CWWP på Kalvebodvej i Kongelunden klos op ad naboer, fredskov, dyreliv og Natura 2000-område.

Dragør Kommunes forvaltning og andre ansatte har i perioden 2016-2019 brugt et ukendt antal mandetimer på den private aktør CWWP, hvilket mange stiller sig uforstående overfor.

C stiller forslag til byrådsmøde.

Det Konservative Folkeparti har med byrådsmedlem Kenneth Gøtterup (C) i spidsen stillet forslag om, at CWWP bortprioriteres, så det politiske arbejde og de kommunale ressourcer benyttes mere hensigtsmæssigt.

Forslaget er på dagsordenen for det kommende byrådsmøde den 28. februar 2019:

”SAGSFREMSTILLING”.

”Kenneth Gøtterup (C) har i mail af 8. februar 2019 anmodet om at få følgende på dagsordenen:

C gr. foreslår, at der ikke arbejdes videre med projektet om etablering af Copenhagen White Water Park (CWWP), som indgår i budgetforliget, og der ikke fremadrettet anvendes yderligere forvaltningsmæssige ressourcer på opgaven”.

”Motivation: I forlængelse af den offentlige debat der har været om CWWP om bl.a. deres etablering på forskellige adresser, partnerskaber, samt seneste udmelding fra et medlem af AOV flertallet, hvor det er oplyst, at Dragør kommune ikke påtænker at købe den tidligere grund hvor der er asylcenter for at give denne grund væk til CWWP, anser Konservative det for mest hensigtsmæssigt for det videre politiske arbejde og anvendelsen af de kommunale ressourcer, at projektet bliver bortprioriteret” (Dagsorden, Byrådsmøde, 28.2.2019).

Beslutning om CWWP i Dragør.

Borgergruppen håber, at kommunalbestyrelsen langt om længe finder en mindelig løsning og bortprioriterer CWWP.

Åben underskriftindsamling afleveret til borgmesteren.

Borgerne har afleveret den åbne underskriftindsamling ’Nej til Copenhagen White Water Park på Sydvestpynten’ til borgmester Eik Dahl Bidstrup (V).

Borgmesteren vil stadig ikke lytte, og han har under seneste byrådsmøde erklæret, at han vil have CWWP til at komme med et helt nyt projektforslag til Dragør Kommune.

Indtil videre har borgerne indsamlet 1.187 underskrifter mod opførelsen af CWWP i skovområdet Kongelunden – vi fortsætter i fællesskab.

Vi håber på, at du vil bruge et par minutter af din tid, til at støtte dine naboer og din natur i Kongelunden, ved at deltage i underskriftindsamlingen:

Klik her og deltag i underskriftindsamlingen ‘Nej til CWWP på Sydvestpynten’

Klik her for at se C’s forslag til byrådsmødet