DGI og Dragør Kommune søber halvdårlig kaffe sammen.

Dragør Kommune bruger ifølge borgmesteren ikke nævneværdige ressourcer på samarbejdet med den private aktør DGI.

Borgmester Eik Dahl Bidstrup (V) har gennem længere tid ført samarbejde med organisationen DGI og nedsat en sonderingsgruppe, hvori han har sæde som formand.

Ifølge Dragør Kommune og den private aktør DGI Storkøbenhavn, så er deres vision, at de vil skabe Danmarks største Outdoorcenter.

Politikerne i sonderingsgruppen lader sig åbenbart ikke mærke af den kritiske økonomiske situation i Dragør Kommune.

I dag har en borger spurgt borgmesteren ind til dette ressourceforbrug, og hvad det betyder i kroner og ører, hvilket er blevet besvaret med følgende kommentar fra borgmesteren:

”Har ikke kr. og øre på stående fod hvor meget forvaltningen har brugt af penge. Men ud over de mange aktindsigter og nogle arbejdstimer fra vores direktørs side i at besvare e-mails og være i dialog med DGI og Udlændingestyrelsen – så løber det vel op i Ca 15 kopper halvdårlig kaffe og en enkelt smørkage til et af møderne” (Eik Dahl Bidstrup, DragørNyheder, 15.02.2020).

Det lyder billigt. Vi tillader os dog at være lidt skeptiske, da det også tidligere er blevet påstået, at CWWP-sagen ikke har kostet Dragør Kommune noget nævneværdigt.

Borgmesteren og forvaltningen førte samarbejde med CWWP i årene 2016, 2017, 2018 og 2019.