Spin i Sydstrandssagen.

Henrik Løwenheim Kjærsvold-Niclasen (V) og Helle Barth (V) fortsætter Sydstrandsprojektet i 2023. Screenshot: Kommune TV.

Ved sidste kommunalvalg mistede partiet Venstre ikke alene borgmesterposten, men også ét ud af tre mandater i Dragør Kommunalbestyrelse – upopulariteten er voksende.

På trods af årelang kritik vil Venstre nu placere endnu en aktivitetspark i et af Dragørs naturområder.

Det politiske tys tys-projekt nåede borgernes opmærksomhed i august 2022, og det går under navnet ’Sydstrandsprojektet’, da projektet ifølge planen skal placeres på den totalfredede Sydstrand.

Politisk smartness i lokalavisen.

Med et manipulerende indlæg i dagens Dragør Nyt forsøger Venstre at promovere partiets sjette aktivitetspark siden 2018.

De fem foregående aktivitetsparkprojekter er blevet lukket ned af borgerne med lovtekst i hånden.

Klassisk Venstre-spin.

Sydstrandsprojektet møder som de fem foregående aktivitetsparker kraftig modstand, men heller ikke denne gang forstår Venstre et tydeligt ”nej tak” fra borgerne.

Ifølge Venstre-gruppens indlæg i lokalavisen skal vi forstå, at såfremt dragørborgerne ikke vil have bebygget Sydstrandens fredede strandenge med 12 motionsbaser, så er vi ”modstandere af udvikling og nye tanker”.

Samme slidte skuespil kører på repeat. Igen og igen. Meget trættende.

Det er ’Venstre-spin’ og ’politisk smartness’, som ikke er så smart endda.

Måske skal Venstre til at udvide sit repertoire – det er nu sjette gang, at borgerne bliver tvangsindlagt til at se nøjagtig samme forestilling.

Klik her og læs Venstres indlæg i Dragør Nyt: ’Natur og friluftsliv som en del af sundhedsindsatsen’