De 8 ansvarlige politikere.

Et snævert AOV-flertal på 8 mod 7 fik gennemtvunget budgetposten til Copenhagen White Water Park. De mange rasende demonstranter udenfor Dragør Rådhus havde ikke gjort indtryk på partilederne.

Kære Borgere,

Det her er de ansvarlige politikere for prioriteringen af kommunens økonomi – de placererede deres underskrifter på budgettet for 2019 torsdag den 4. oktober, uden at blinke det mindste. En del af dem havde set den massive folkemængde, der var mødt op for at give deres protest mod Copenhagen White Water Park og lukningen af flere institutioner i kommunen.

Husk det næste gang I stemmer! Det er en skandale, at der skæres på børneområdet, og tilmed bygges et vandland så tæt på et beboelsesområde. Placeringen af Copenhagen White Water Park i Dragør lige op ad villakvarterer, haveforeninger, hestehold og gårde er i den grad så forkert én beslutning. Derudover så synes jeg ikke, at der skal benyttes skattekroner til et sådan projekt – det må være privatfinansieret!

Forkert timing og forkerte beslutninger, så enkelt kan det siges!

Kom med i kampen mod de 8 politikere. Registrer dig her på siden, og skriv et indlæg.

Venlig hilsen,

Trine Søe