Dragør er ikke København – pænt nej tak til vandparken.

Dragør er en selvstændig kommune. Vores by er ikke en del af Hovedstadsområdet.

Kære Borgere,

Jakob Færch og hans projektgruppe bag Copenhagen White Water Park (CWWP) har henvendt sig direkte til borgerne og politikerne på DragørNyheder.dk.

Hvis du ikke allerede har læst Jakob Færchs koloenorme indlæg og alle kommentarerne, så giv dig selv muligheden. Det er meget underholdende på en tragikomisk måde – uanset hvad ens egen politiske overbevisning er.

Klik her for at læse ’Copenhagen White Water Park – projektgruppen bag udsender megameddelelse’

Det er desværre disse mennesker fra CWWP’s projektgruppe, som vi borgere skal bokse med resten af vores liv, hvis vi ikke gør noget sammen nu.

Politikerne kan vi skifte ud. CWWP bliver for evigt.

Projektgruppen bag Copenhagen White Water Park.

Jakob Færch er initiativtager til CWWP og har arbejdet på projektet siden 2001.

Efter 17 år, hvor Jakob Færch og hans projektgruppe har fået det ene nej efter det andet fra andre kommuner, så vil en del af kommunalbestyrelsen i Dragør nu gennemtvinge opførelsen af CWWP på Kirkevej.

Det kommer til at påvirke alle borgere i Dragør. Vi skal derfor råbe de medlemmer af kommunalbestyrelsen op, som har underkendt samtlige indsigelser, som borgerne er kommet med.

Nej til Copenhagen White Water Park.

Københavns Kommune var den seneste kommune i rækken, som sagde blankt nej til vandparken.

Selvom Copenhagen White Water Park efter hele 17 år ikke er blevet realiseret i nogen andre kommuner, så indeholder arbejdstitlen på vandparken stadig ’Copenhagen’. Vandparken skal placeres i Dragør.

Dragør er ikke København. Vi er en lille selvstændig kommune, der ikke har kapacitet til CWWP.

Lad os sammen sørge for, at forslaget om CWWP bliver fejet af bordet for evigt, og ikke genopstår om 3 år med navnet ’Dragør White Water Park’.

Således får den ny kommunalbestyrelse ikke muligheden for at foretage de samme overgreb på byens borgere, som den nuværende kommunalbestyrelse foretager.

Venlig hilsen,

Kenneth Olsen – Kommende ufrivillig nabo til CWWP.