Borgmesteren er snart ude af Dragør Kommune.

Eik Dahl Bidstrup (V) stikker halen mellem benene og forlader sin post 7 måneder før tid. Screenshot: Dragør Kommune TV.

Borgmesteren mødte borgerne med arrogance og fjendtlighed i efteråret 2018.

Voksne og børn troppede op foran Dragør Rådhus til 2 demonstrationer mod borgmesterens millioninvestering i Copenhagen White Water-projektet og samtidige nedskæringer på børneområdet.

Borgerne forsøgte at indgå dialog, men Eik Dahl Bidstrup underkendte alle protester.

Under begge demonstrationer stak en tydeligt irriteret og rødmosset borgmester halen mellem benene før tid, selvom der var afsat en halv time til besvarelse af borgernes spørgsmål.

Nu gør han det igen.

Borgmesteren vil undgå syndefaldet.

Borgmesteren i Dragør Kommune vil ikke gennemføre sin borgmesterperiode og genopstille til kommunalvalget i november måned, selvom han er valgt som spidskandidat for Venstre i Dragør.

Eik Dahl Bidstrup bekendtgør, at han forlader borgmesterposten den 1. juni 2021.

Hermed undgår borgmesteren et halvt års sønderlemmende valgkamp og intensivering af borgernes kritik af hans egennyttige arbejde og visioner om de mange prestigeprojekter.

Borgmesteren har i årene 2018, 2019, 2020 og 2021 forsøgt at tromle og chikanere beboerne i de lokalområder, hvor han havde planer om at placere sine støjende ’aktivitetsparker’.

Samtlige projekter har mødt massiv borgermodstand, og de er alle blevet lukket ned af borgerne.

Reaktionen på borgmesterens afgang.

På de 4 største sociale mediers debatforummer i Dragør er der ikke én eneste borger, der ved modtagelsen af nyheden om borgmesterens utidige afgang har skrevet, at det ville være rart, hvis borgmesteren forblev på sin post.

Ikke én eneste. Det taler sit eget tydelige sprog.

Eik Dahl Bidstrup bliver aldrig ’vores’ borgmester – han er sin ’egen’ borgmester.

Nedenfor kan du læse om borgmesterens kommende stilling i den kristelige fagbevægelse Krifa og Copenhagen White Water Park-sagen.

Klik her for at se ’Borgmester går af – her er hans nye job’