Bydelsparken – 1.100 imod byggeprojekt.

På trods af overvældende borgermodstand, så vil politikerne sælge borgernes park.

Når politikerne stopper med at lytte til borgerne, så er det på høje tid at vælge nogle nye.

Helle Barth (Venstre), Peter Læssøe (Liste T), Morten Dreyer (Dansk Folkeparti) og Nicolaj Bertel Riber (Socialdemokratiet) vil sælge og bebygge borgernes grønne frirum på Engvej.

Bydelsparken er en naturlig del af den grønne kile, der begynder ved Kirkevej og består af Dragør Kirkegård, Blushøj, det gamle og nye Anlæg samt Bydelsparken.

Lokalplanen fra 2018 fastslår, at Bydelsparken er en ”ubebyggelig bydelspark”. Den er tænkt som en offentligt tilgængelig park – et grønt frirum – ikke som endnu et boligkvarter.

Borgermodstanden vokser støt.

Borgernes underskriftindsamling imod salg og bebyggelse af Bydelsparken på Engvej har nu rundet 1.100 underskrifter. Nærmere bestemt 1.120 indtil videre.

Indsamlingen er dragørhistoriens næststørste nogensinde, hvilket taler sit eget tydelige sprog.

En stor underskriftindsamling i Dragør kommer i bedste fald op på cirka 250-400 underskrifter.

Så er den også stor.

Vi er i fællesskab langt, langt over.

Prestigeprojektet CWWP.

Da eksborgmester Eik Dahl Bidstrup (V) og nuværende borgmester Helle Barth (V) på udemokratisk vis forsøgte at placere deres støjende Copenhagen White Water Park 10-15 meter fra nærmeste naboer i årene 2018-2019, opnåede borgernes indsamling imod projektet 1.213 underskrifter.

CWWP-projektet blev lukket definitivt ned i Dragør Kommune i begyndelsen af marts 2019.

Dags dato er CWWP en død sild.

Underskriftindsamlingen imod etableringen af White Water World Cup-arenaen er Dragørhistoriens største, og i lighed med den nutidige protestindsamling imod opførelsen af boliger og en aktivitetspark i Bydelsparken på Engvej, så hjælper borgerne atter hinanden på tværs af kommunen.

1.120 borgere siger ”nej tak” til projektet.

Nu mangler vi bare, at de 4 byggelystne politikere skruer op for høreapparaterne og stopper deres projekt, inden kommunalvalget den 16. november 2021.

Vi passer på vore grønne åndehuller, nu når politikerne ikke kan finde ud af det.

Bydelsparken skal naturligvis ikke svøbes i asfalt, beton og glas. De nye generationer fortjener også ”sikker skolevej” og grønne frirum i byzone.

Bebyggelsesprocenten i Dragør er allerede høj, det nytter ikke noget, at politikerne giver sig selv carte blanche til at plastre hver en grøn plet til med boliger og larmende aktivitetsanlæg.

Borgerne må i fællesskab gøre noget aktivt for at modvirke politikernes forældede og destruktive tankegang. Hjulene er sat i gang…hop med på vognen.

Lad os bevare Bydelsparken, hvor alle kan hygge sig – ung såvel som gammel.

Klik her for at deltage i indsamlingen ’Nej tak til boliger og aktivitetspark på Engvej