Sydstrandsprojektet – intet nyt er godt nyt.

Dragør Kommune vil opstille ”supplerende motionsredskaber” på havnen.

Politikernes upopulære vision, om at anbringe 12 motionsposter på Sydstrandens fredede enge, gik som bekendt i vasken i foråret 2023.

Hemmelig ophavsmand.

På trods af at ’Sydstrandsprojektet’ finansieres af skatteborgerne, så har Dragør Kommune ført tys tys-projektet under radaren i årevis.

Lokalpolitikerne nægter til stadighed at oplyse borgerne om, hvem den egentlige ophavsmand til visionen er. Der er vel at mærke blevet spurgt utallige gange, men de folkevalgte holder fortsat tand for tunge. Det er meget tankevækkende – ingen vil tage ansvaret for projektet.

Sagen er blevet behandlet én gang i kommunalbestyrelsen, to gange i Økonomiudvalget og hele tre gange i Klima-, By- og Erhvervsudvalget.

Velkommen til forvaltningskarrusellen, der kører rundt og rundt i en uendelighed, med store omkostninger til følge.

Kovending på Sydstranden.

Grundet kraftig borgermodstand godkendte Dragør Kommunes Økonomiudvalg den 17. maj 2023, at projektet skulle rykkes væk fra de fredede strandenge og formindskes betragteligt i omfang.

Politikerne foretog dermed en fummelfingret kovending, og ville nu pludselig opstille ”supplerende motionsredskaber” ved Dragør Bådelaug på Færgevej 8, lige ved siden af Dragør Kommunes syvende aktivitetsparkprojekt ’Dragør Skatepark’.

Siden er der intet sket, og der er intet nyt i sagen.

Politikerne vil egentlig bare gerne have, at sagen forsvinder – men det gør den ikke.

Fejlslagent prestigeprojekt.

Det viser sig, at aktivitetsparken ’Sydstrandsprojektet’ i lighed med dets mange uigennemtænkte og udskældte forgængere er og forbliver et komplet spild af tid og kommunale ressourcer.

Men intet nyt er godt nyt, er det ikke sådan, man siger?

Klik her og læs optakten til projektets placering på havnen ’Sydstrandsprojekt opgives’