Kommunalbestyrelsesmedlem vender tilbage.

Socialdemokraten Ole H. Hansen har tidligere siddet i Dragør Kommunes kommunalbestyrelse i 2009-2017. Pressefoto.

Socialdemokratiets formand Allan Holst gik bort den 6. marts 2020.

Kommunalbestyrelsesmedlem Nicolaj Bertel Riber (A) overtager nu posten som gruppeformand for Socialdemokratiet i Dragør.

Her til aften er Ole H. Hansen (A) indtrådt i kommunalbestyrelsen i Dragør Kommune – dermed er kommunalbestyrelsen atter fuldtallig og består af 15 medlemmer.

Ole H. Hansen skal desuden have ansvar for sine nye poster i By-, Erhvervs- og Planudvalget, Økonomiudvalget samt Børne-, Fritids- og Kulturudvalget.

Socialdemokratiet og CWWP.

Som bekendt forsøgte Socialdemokratiet i fællesskab med Venstre og Dansk Folkeparti at anbringe CWWP på 3 forskellige placeringer i Dragør. Dette foregik under massiv borgermodstand i 2018-2019.

Et skammeligt og udemokratisk kapitel i Dragørs historie, som mange politikere er brændemærket med, når borgerne skal til kommunalvalg næste år.

Borgerne lukkede CWWP ned den 6. marts 2019.

Desuagtet forsøger Dragør Kommune fortløbende at chikanere borgerne og bygge nye støjende anlæg på Kirkevej 56R og Kalvebodvej 250.

Nøjagtig samme placeringer som CWWP. Nøjagtig samme lokalområder. Nøjagtig samme naboer.

Borgerne har lært en masse. Politikerne har intet lært.

Tiden vil vise, om Ole H. Hansen vil medvirke til Nicolaj Bertel Ribers og Lisbeth Dam Larsens forsøg på anlæggelsen af flere støjende sports- og aktivitetsanlæg tæt på naboer, natur og dyreliv i Dragør.

Borgerne passer på hinandens hjem og lokalområder – man kunne ønske sig, at de folkevalgte politikere i Dragør gjorde det samme.

Klik her for at se ’Kommunalbestyrelsen i Dragør Kommune’